24.05.2012 07:24:38
    Ana Sayfam Yap   |   Favorilerime Ekle   |   Künye   |   Reklam   |   İletişim
ARA
Ana Sayfa  |   Güncel  |   Siyaset  |   Ekonomi  |   Spor  |   Kültür-Sanat  |   Sağlık  |   Eğitim  |   Magazin  |   Medya  |   Dünya  |   Fotoğraf  |   İhale İlanları
SON DAKİKA :
23.05.2012 13:07:53   33 Şehit anılacak  |   23.05.2012 13:02:05   Bir yıllık emek görücüye çıktı  |   23.05.2012 12:57:53   “Kapatmalar Kemalist Rejimin Tahammülsüzlüğüdür”  |   23.05.2012 12:52:51   Baluken tutuklu öğrencileri Meclis'e sordu  |   23.05.2012 12:48:14   Elektrik Kesintisi Yapılacak!  |   23.05.2012 12:29:20   Cemal Eğin 'Seyyid Kasım Türbesi'ni onaracak  |   23.05.2012 12:19:32   Haydi, Bingöllüler Manisa'ya!  |   23.05.2012 12:12:48   Çevre Planına itirazlar değerlendirildi  |   23.05.2012 11:59:52   “Kentsel Dönüşüm'de haksızlık yapılıyor”  |   23.05.2012 11:51:08   Servi Antepfıstığı merkezi olacak  |  
İLÇELERDEN :   |   Merkez  |   Adaklı  |   Genç  |   Karlıova  |   Kiğı  |   Solhan  |   Yayladere  |   Yedisu
 
Antrenör imam, ASKF adaylığını açıkladı

Antrenör imam, ASKF adaylığını açıkladı

Kervansaray Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü imam Nurettin Bulut, Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığına adaylığını açıkladı.

19 Haziran 2011’de yapılacak olan Bingöl Amatör Kulüpleri Federasyon Başkanlığı seçimine aday olduğunu açıklayan Antrenör imam Nurettin Bulut, başkanlık seçimi öncesi projelerini açıkladı.
Bingöl gençliğine faydalı olmak için aday olduğunu ifade eden Bulut, başkan seçilmesi halinde tesis, malzeme yardımı, lisans yardımı, amatör ligde mücadele edecek takımlar için semt sahaları yapacağını belirti.
Delegelerin desteğini ve oylarını bekleyen Bulut, şunları söyledi:
“19.06.2011 tarihinde yapılacak ASKF Başkanlığına aday oldum. Başkanlığa aday olmamın sebebi, Bingöl İl ve ilçelerdeki gençlere sosyal tesisler kazandırmak ve onları sosyal aktivitelere çekmektir. Bingöl’deki gençlere faydalı olmak için aday oldum. Seçilirsem Bingöl gençliğine şunları yapmayı düşünüyorum. Bingöl’deki amatör sporcular için bir amatör evi yapmak, bunun yanında sosyal tesisler ve bu tesislerin yanında her amatör kulüp için bir soyunma odası yapacağım. Faaliyet gösteren amatör takımlarımız için müsabakalardan en az bir ay önce onlara malzeme yardımı sağlamak, ayrıca futbola girenler içinde lisans ve vize referans ücretlerini karşılayacağım. Bütün amatör kulüplerin başkanlarıyla ortak hareket edeceğim. Amatör futbolda mücadele eden takımlarımız için ilçe köy ve mahallelerimizde semt sahaları yapacağım. Örnek olarak Ilıcalar, Ekinyolu , Ağaçeli, Sarıçiçek, Çeltiksuyu, Güveçli, Sivan, Karlıova, Kültür Mahallesi, Çaytepe, Kardeşler ve Çanspor. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına adayım bütün delegelerden oy istiyorum. Bu seçimin Bingöl gençliğine çok şey kazandıracağını düşünüyorum. Seçimlerin demokratik bir süreçte geçeceğine inanıyorum. Ali Ekber Alimoğlu’na da başarılar diler saygılarımı sunarım.



15 Haziran 2011 Çarşamba 10:42,

Okunma Sayısı: 432

+ Yorum yazmak için tıklayın



Bu habere yapılan yorumlar


    İlginizi çekebilecek diğer haberler

Bingöl Gazetesi YAZARLARI
Ramazan N. Berdibek
YUSUF ALİOĞLU
Zeki ALİMOĞLU
Orhan BURAKGAZİ
ANKET
Dershaneler kapatılmalı?
Evet
Hayır

Ankete oy kullanmak için tıklayın